Saturday, July 01, 2006

Καλοκαιρινές Αποδράσεις! Vol. 165


Ιούνιος 2006
 No.165 Special Edition Vol.4
 
 
: : Advertisments : :

Το συγκρότημαPosidonio Studios αποτελείται από επιπλωμένα μονόχωρα διαμερίσματα (studios) me διπλό και ημίδιπλο κρεβάτι, μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τηλεόραση, τηλέφωνο, κλιματισμό.Διαθέτει ακόμη πισίνα με υπαίθριο μπαρ και χώρο παρκινγκ. Απέχει μόνο 200 μέτρα από την παραλία.


Καινούρια μονάδα σύγχρονων επιπλωμένων κατοικιών, κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, κτισμένη το 2003, 80 μέτρα από τη θάλασσα. To Reggina Hotel Βρίσκεται στο νότιο μέρος της Σύρου, μεταξύ Ποσειδωνίας και Φοίνικα, σε πανοραμική θέση με θέα τη θάλασσα. Απέχει 10 χλμ. από το λιμάνι της Ερμούπολης, της πρωτεύουσας του συμπλέγματος των Κυκλάδων και 11 χλμ. από το αεροδρόμιο.Αποτελείται από δύο συγκροτήματα και έχει συνολικά 9 διαμερίσματα 2 δωματίων και ένα τριών δωματίων, που μπορούν να φιλοξενήσουν 4 και 6 άτομα το καθένα.


Στην ανατολική πλευρά του νησιού, ανάμεσα σε ψηλούς λόφους και αμμουδιές, βρίσκεται η γραφική πόλη του Αγίου Νικολάου. Βλέποντας προς τον κόλπο του Μιραμπέλλο και δημιουργώντας ένα μοναδικό τοπίο, η ίδια η πόλη είναι ένα θαύμα. Η φυσική λιμνοθάλασσα δημιουργεί μία ρομαντική ατμόσφαιρα ενώ η νυχτερινή ζωή προσφέρει μοναδική κοσμοπολίτικη αίσθηση. Η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου CORAL βρίσκονται εκεί για να σας εξασφαλίσουν τις πιο συναρπαστικές και αξέχαστες διακοπές της ζωής σας.


Το Hotel Balcony βρίσκεται σε ένα μικρό λόφο, στην άκρη της αμμουδιάς του Τσιλιβί, στην Ζάκυνθο προσφέροντας στους επισκέπτες του θέα στην παραλία και στον ορίζοντα του Ιονίου. Συνδυάζοντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονικη με τις σύγχρονες ανέσεις το ξενοδοχείο είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με χαρακτηριστικά της την απλότητα και την φιλοξενία.Ακολουθώντας το μικρό ιδιωτικό μονοπάτι σε λίγα λεπτά βρίσκεστε στην οργανωμένη παραλία του Τσιλιβί.


Στις παρυφές της πόλης της Σάμου, βρίσκεται ένα μοναδικός παράδεισος - το Ino Village. Φωλιάζει στους πρόποδες ενός εντυπωσιακού βουνού, και η θέα προς τη θάλασσα καθώς και η χαλάρωση που προσφέρει ο χώρος της πισίνας φτιάχνουν έναν ιδανικό τόπο για όνειρα. Αυτά τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα καθώς θα βρείτε τον εαυτό σας να απολαμβάνει κρασί πάνω στην βεράντα μας, ανακαλύπτοντας τη γαλήνη που μόνο η Σάμος μπορεί να σας προσφέρει.


Το ξενοδοχείο Country inn είναι ένα ολοκαίνουριο κτίριο, με παραδοσιακή αρχιτεκτονική, πάνω από τον Τορωναίο κόλπο με θέα την Σιθωνία.Ένα τοπίο που συνδυάζει θάλασσα και ηρεμία.Σε απόσταση 30μ. ένα φυσικό μονοπάτι μέσα από τον δασώδη βράχο, καταλήγει στην θάλασσα της Χαλκιδικής.


Το Ξενοδοχείο "DELIADES" βρίσκεται σε μια ήρεμη περιοχή με θέα μια από πιο όμορφες και γνωστές παραλίες - την παραλία Όρνος. Οι αποστάσεις είναι μόνο 50 μέτρα από την παραλία και 3 χλμ από την πόλη της Μυκόνου.Η τοπική υπηρεσία λεωφορείων είναι διαθέσιμη για να σας μεταφέρει στην πόλη της Μυκόνου με τα γραφικά σοκάκια και τη γνωστή νυχτερινή ζωή της.


Το ξενοδοχείο Κασταλία είναι ένα ξενοδοχείο για αυτούς που αγαπούν τις ήσυχες διακοπές χωρίς να θέλουν να στερηθούν καμία από τις σύγχρονες ανέσεις. Κάθε δωμάτιο έχει τη δικιά του προσωπικότητα, ακόμα και το δικό του όνομα, που πήρε από τις 9 μούσες, αφού στην αρχαιότητα η Ιερή πηγή της κασταλίας στους Δελφούς, ήταν τόπος λατρείας των 9 μουσών, προστάτιδων κάθε πνευματικής και καλλιτεχνικής εκδήλωσεις.Τα δωμάτια έχουν μεταξύ άλλων κρεβάτια με ουρανό, τουλίνες κουνουπιέρες, φωτεινά καθιστικά και μεγάλες ήσυχες βεράντες

Χτισμένο στην πλαγιά ενός λόφου, μέσα σε ένα καταπράσινο ελαιώνα, το χωριό «Παλιοκαλύβα» στη Ζάκυνθο είναι ο ιδανικός προορισμός για διακοπές ξεκούρασης.. Το χωριό βρίσκεται περίπου 1 χιλιόμετρο μακριά από το Τσιλιβί και από την προνομιακή του θέση προσφέρει θέα που φτάνει μέχρι θάλασσα.


Το ξενοδοχείο ΑΚΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ 3*** ,στο Σιδάρη, στη Κέρκυρα είναι το ιδανικό μέρος για διακοπές Προσφέρει όχι μόνο την παραλία που μπροστά από το ξενοδοχείο αλλά και πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο που βρίσκονται τα μαγαζιά, μπαρ και εστιατόρια. Βρίσκεται στο κέντρο του θέρετρου και αυτό σημαίνει πως όλες οι παροχές του είναι στα πόδια σας, (μπαρ, εστιατόρια, μαγαζιά, γιατροί, φαρμακείο, κομμωτήριο, στάση λεωφορείου, ταξί..κτλ.). Είμαστε ένα μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο που προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση στους καλεσμένους μας.


Το ξενοδοχείο ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑ είναι β΄ κατηγορίας, χτισμένο σε παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο στιλ σε πλαγιά και μπροστά του απλώνεται μια πανέμορφη θέα. Βρίσκετε σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου στην περιοχή Ανισσάρας Χερσονήσου, 2 χλμ από το κέντρο του θέρετρου και 300μ από την παραλία. Για την εύκολη μετακίνηση των παραθεριστών υπάρχει λεωφορείο του ξενοδοχείου που κάνει 3 φορές την ημέρα διαδρομή για Χερσόνησο καθώς επίσης και αστική συγκοινωνία απέναντι ακριβώς από την είσοδο του ξενοδοχείου που καλύπτει όλο το νησί.


Επισκεφθείτε τη Σαντορίνη και μείνετε στο πολυτελές θέρετρο με σουίτες, που δημιουργήσαμε για εσάς το Dameia Palace Hotel.Βρίσκεται στην παραλία της Αγίας Παρασκευής, παρέχει 46 πολυτελείς σουίτες χτισμένες με την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του νησιού.Ένα μίγμα από κομψό λευκό γύψο και άσπρο μάρμαρο, απέναντι στο ζωντανό τοπίο του ουρανού και της θάλασσας του Αιγαίου, συνθέτουν τις διακοπές σας στο νησί του μύθου και του ήλιου.


Το συγκρότημα Cretan Village βρίσκεται στην περιοχή Αμμουδάρα, 5 χλμ. έξω από την πόλη Άγιος Νικόλαος στο νησί Κρήτη, στην Ελλάδα. Είναι χτισμένο σε αμφιθεατρικό κρητικό στυλ, στην πλαγιά του βουνού έχοντας θέα στην θάλασσα. Προσφέρουμε 23 μονόκλινα δωμάτια και 14 δίκλινα διαμερίσματα, που μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 7 άτομα, με ξεχωριστό σαλόνι, μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα μεγάλο ηλιόλουστο μπαλκόνι


Το Kallisti Thera Hotel, ένα αποκλειστικό ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται στο κέντρο των Φηρών και μέσα σε λίγα λεπτά βρίσκεσαι στην παρυφή της Καλδέρας. Κυκλαδίτικη αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική. Κάθε δωμάτιο έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να ταιριάζει σε όλα τα γούστα.


Το "Marietta' s Apartments" βίσκεται στην γραφική χώρα της Μυκόνου. Είναι σε μια θαυμάσια τοποθεσία που προσφέρει ησυχία αλλά συγχρόνως βρίσκεται μέσα στο κέντρο της πόλης, τα καταστήματα, τα εστιατόρια, στη στάση των λεωφορείων για τις παραλίες.Το συγκρότημα προσφέρει studios με aircondition, τηλεόραση, χρηματοκιβώτιο, σεσουάρ και κουζίνα.


Στην χερσόνησο Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, στο κοσμοπολίτικο παραθαλάσσιο χωριό της Καλλιθέας, βρίσκεται το ξενοδοχειακό συγκρότημα, "OCEANIC" 150 μέτρα από την θάλασσα, σύγχρονο μοντέρνο με μεγάλα μπαλκόνια και πανοραμική θέα, αποτελείται από 28 ευρύχωρα δωμάτια, 9 τρίκλινα 2 των οποίων με τζάκι, 10 δίκλινα και 7 τετράκλινα. Όλα τα δωμάτια έχουν satellite TV, τηλέφωνο, ψυγείο, κουζίνα, κλιματισμό, πιστολάκι μαλλιών και χρηματοκιβώτιο. Το ξενοδοχείο διαθέτει αίθουσα πρωινών, πισίνα pool bar, bar, και κεντρική θέρμανση.

Ανακαλύψτε την πιο ζωντανή γειτονία της Αθήνας,Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για την περιοχή του ψυρρή.
Cubanita Habana Club - Bar Restaurant
Η Ωραία Πεντέλη - Εστιατόριο
Στοά Αττάλου - Ταβέρνα
Πλατεία Ηρώων - Μεζεδοπωλείο
Περί Ψυρρή - Μεζεδοπωλείο

Scoretto Club - Cafe - Bar
Skandinavian Bar - Club
Catrin's - Εστιατόριο

 
LIMITED OFFER
Στη Ζάκυνθο τον Ιούλιο
Τιμή: 55.00 € Ανά άτομο
more
LIMITED OFFER
Αγκίστρι, 7 μέρες στην τιμή των 5
Τιμή: 75.00 € Ανά άτομο
more
LIMITED OFFER
ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ
Τιμή: 145.00 € Ανά άτομο
more
LIMITED OFFER
IΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
Τιμή: 499.00 € Ανά άτομο
more
LIMITED OFFER
MAΓΙΟΡΚΑ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ AEGEAN ΚΑΙ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
Τιμή: 499.00 € Ανά άτομο
more
LIMITED OFFER
ΤΥΝΗΣΙΑ -7μερες Διακοπες και Γύρος Οάσεων
Τιμή: 650.00 € Ανά άτομο
more
 

 ΠΑΚΕΤΑ
Δείτε περισότερα Πακέτα
more
 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Δείτε περισότερα Ξενοδοχεία
more
 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
Δείτε περισότερους Προορισμούς
more
 

 

No comments:

Zoitsa the Gaian