Friday, February 17, 2006

“Imagine Cup 2006”

Λάβετε μέρος τώρα και κερδίστε πολύτιμες αναφορές για το βιογραφικό σας, χρηματικά έπαθλα, ταξίδια στην Σλοβενία και την Ινδία και αποκτήστε νέους φίλους από όλον τον κόσμο!
Πάρε μέρος στον μεγαλύτερο διαγωνισμό τεχνολογίας του κόσμου και…
…πέταξε για Ινδία!

Πόσο μεγάλο αντίκτυπο θα θέλατε να έχουν οι ιδέες σας; Είστε έτοιμοι να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει και να συναγωνιστείτε με τους καλύτερους νέους σπουδαστές τεχνολογίας στην Ελλάδα και ενδεχομένως σε ολόκληρο τον πλανήτη; Είστε επίσης έτοιμοι να καταπιαστείτε με τα δυσκολότερα προβλήματα του κόσμου; Τότε, βρίσκεστε στο σωστό μέρος...

Η Μicrosoft Hellas σας προσκαλεί στον μεγαλύτερο φοιτητικό διαγωνισμό τεχνολογίας του κόσμου, το “Imagine Cup 2006”. Το “Imagine Cup” είναι ένας διαγωνισμός τεχνολογίας που απευθύνεται σε φοιτητές 90 χωρών όλου του κόσμου. Για να συμμετάσχετε, αρκεί να είστε φοιτητής σε κάποιο ΑΕΙ/ΑΤΕΙ/ΙΕΚ/Κολλέγιο της Ελλάδας

Προηγούμενες Επιτυχίες
Οι ελληνικές ομάδες τα κατάφεραν τις προηγούμενες χρονιές! 3η Θέση στον κόσμο το 2004 στην Βραζιλία, 2η Θέση στον κόσμο το 2005 στην Ιαπωνία και ίσως φέτος είναι η σειρά σας να χαρίσετε στην Ελλάδα την παγκόσμια πρωτιά στους τελικούς της Ινδίας!

Το θέμα μας αυτή τη χρονιά; «Φανταστείτε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία θα μας επιτρέπει να κάνουμε τη ζωή μας υγιέστερη». Ότι κι αν σημαίνει για εσάς η λέξη «υγεία» - μια επαναστατική ανακάλυψη στην ιατρική ή ένα ποτήρι καθαρό νερό - αυτή είναι η ευκαιρία σας να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία για να φέρετε μια πραγματική αλλαγή στη ζωή των ανθρώπων παντού.

Λάβετε μέρος τώρα και κερδίστε πολύτιμες αναφορές για το βιογραφικό σας, χρηματικά έπαθλα, ταξίδια στην Σλοβενία και την Ινδία και αποκτήστε νέους φίλους από όλον τον κόσμο!

http://www.microsoft.com/

No comments:

Zoitsa the Gaian