Sunday, May 21, 2006

Seminar


  


Εξειδικευμένο επιχειρηματικό σεμινάριο

Αθήνα 5 Ιουνίου & Θεσσαλονίκη 4 Ιουνίου


Η GlobalGreece σε συνεργασία με την Export Akademie Baden-Württemberg, την Εξαγωγική Ακαδημία, που εδώ και χρόνια κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις καλύτερες σχολές διεθνούς εμπορίου στη Γερμανία, ανακοινώνει την διοργάνωση ενός εξειδικευμένου σεμιναρίου για επιχειρηματίες, διευθυντικά στελέχη, ανώτερα στελέχη του δημόσιου τομέα, ακαδημαϊκούς, ελεύθερους επαγγελματίες και συμβούλους επιχειρήσεων με θέμα:

 

Cross Cultural Negotiation

Τεχνικές Διαπραγματεύσεων

Σε Χώρες με Διαφορετική Κουλτούρα

 

Εάν εμπλέκεστε προσωπικά  σε διαπραγματεύσεις με το εξωτερικό για εξαγωγές, εισαγωγές, τουρισμό, επενδύσεις ή άλλου είδους επιχειρηματική συνεργασία, σίγουρα σας ενδιαφέρει.

 

Το εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο αυτό έχει στόχο να σας βοηθήσει να γνωρίσετε και να αξιοποιήσετε τις πιο σύγχρονες τεχνικές διαπραγμάτευσης και επιχειρηματικής επικοινωνίας σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον.

 

Πέρα από τα πρακτικά και τεχνικά προβλήματα, οι επιχειρηματικές συνήθειες, η συμπεριφορά, η «εθνική» ψυχοσύνθεση και ψυχολογία, τα πολιτιστικά χαρακτηριστικά και η κουλτούρα των διαπραγματευόμενων, συχνά επηρεάζουν την επιτυχία μιας διαπραγμάτευσης σε μεγάλο βαθμό.

Δεν σκέφτονται ούτε αποφασίζουν με τον ίδιο τρόπο όλοι οι λαοί. Δεν έχουν τις ίδιες ανάγκες, ούτε τις ίδιες αξίες και προτεραιότητες. 

 

Αν γνωρίζετε τις υπάρχουσες πολιτισμικές και άλλες διάφορες, μπορείτε να τις αξιοποιήσετε προς το συμφέρον σας, εφαρμόζοντας έμπρακτα τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές διεθνούς διαπραγμάτευσης.

 

Εισηγητής:

Ο Dr. Nello Gaspardo είναι καθηγητής στον τομέα της Επιχειρηματικής Επικοινωνίας και Διεθνών Διαπραγματεύσεων στο πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Reutlingen στην Γερμανία, καθώς και στα πανεπιστήμια του Τορίνο στην Ιταλία και της Φιλαδέλφειας στις ΗΠΑ. Έχει μακρόχρονη συμβουλευτική και εκπαιδευτική εμπειρία  σε πολλές χώρες.

 

1. ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (click)

2. ΟΡΟΙ  & ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (click)

 

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί αποκλειστικά στην Αγγλική Γλώσσα. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό παρακολούθησης από την Εξαγωγική Ακαδημία της Baden-Württemberg.  Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής παρακαλούμε να απευθύνεστε στην κυρία Σέβη Δημητράκη, GlobalGreece - International Business Projects Tηλ.2310436625, 2310474191, Fax: 2310474192, Email: sd@globalgreece.gr

 
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Για την Global Greece
Μπάμπης Φιλαδαρλής MBA, MIEx., DipM.
Δ/νων Σύμβουλος
 

Global Greece - International Business Projects
9th Klm. Harilaou-Thermi, Thomas Building, 57001 Thessaloniki, Greece
Tel. +30 2310474191, Fax +30 2310474192,
 
 
 

No comments:

Zoitsa the Gaian