Sunday, May 14, 2006

Καλοκαιρινές Αποδράσεις! Vol. 161


Μαιος 2006
Newsletter No.161 Special Edition Vol.4
 
 
: : Advertisments : :

Το ολοκαίνουργιο συγκρότημα ''Υάδες'' (2003) εξαιρετικής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα studios και διαμερίσματα που θα σας ενθουσιάσουν με την μοναδική τους ποιότητα και αισθητική. Οι ''Υάδες'' βρίσκονται ψηλά στη πλαγιά ενός πανέμορφου και ήσυχου λόφου της Νάουσας και έχουν πανοραμική θέα στον κόλπο της Νάουσας και τα γύρω βουνά.


Ενα συγκρότημα τριών διαφορετικών κτιρίων και βρίσκεται σε μία ήσυχη αμμουδιά που καταλήγει σε ελαιώνα.Τα ξενοδοχεία Δελφίνια είναι Α κατηγορίας, πλήρως κλιματιζόμενα και πρόσφατα ανακαινισμένα. Όλα τα ξενοδοχεία βρίσκονται σε τέλεια αρμονία με το περιβάλλον και περιστοιχίζονται από έναν υπέροχο κήπο.


Rodos Palladium, η νέα πολυτελής εμπειρία στη ζωή των διακοπών. Σε λειτουργία από τον Αύγουστο του 1998. Το Rodos Palladium, είναι χτισμένο σε μια έκταση 30.000 μ 2, χαίρει μια προνομιακή, παραθαλάσσια τοποθεσία, κατευθείαν πάνω στην, αμμώδη παραλία της Καλλιθέας , μόλις 3χλμ από το κέντρο της Καλλιθέας


To Holiday Sun είναι ιδανικά κτισμένο επάνω στο κύμα, με θέα προς την Αντίπαρο (μόλις 200m από το λιμάνι όπου σε 10΄ βρισκόμαστε σε μια πλήρη αγορά και διασκέδαση) και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου Πελάγους.Βρίσκεται στην περιοχή της Πούντας 8 χλμ. από την Παροικιά και 5 χλμ. από το Αεροδρόμιο.


To Mike's Studios & Apartments βρίσκονται δίπλα στην παραλία στο χωριό Μάλεμε, 17 χιλιόμετρα δυτικά από τα Χανιά.Τα διαμερίσματα είναι μοντέρνα, ευρύχωρα και πολυτελούς κατασκευής με θέα την θάλασσα. Είναι περιτριγυρισμένα από καταπράσινους κήπους με τροπικά φυτά.100 μέτρα από τα διαμερίσματα - Studios & Apartments - βρίσκεται το ξενοδοχείο Mike - Mike Hotel -. και το εστιατόριο του συγκροτήματος


Ο ξενώνας Ηδύλη βρίσκεται στο Πάνορμο, έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο παραθαλάσσιο οικισμό, με τουριστική ανάπτυξη ανάμεσα σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο. Είναι ένα εντυπωσιακό , διώροφο, πετρόχτιστο, καμαρόσπιτο με βεράντες και κήπο.Τρία διαμερίσματα με ξύλινους οντάδες για κρεβατοκάμαρες, έπιπλα σε παραδοσιακό κρητικό στυλ, τζάκια, αντικείμενα εποχής, κεντητά και πίνακες από τη λαογραφία του νησιού, που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη


Το ξενοδοχείο Ακτή βρίσκεται μόλις 1000μ. έξω από την φημισμένη Μήθυμνα της Λέσβου, σε παραθαλάσσια εξοχική τοποθεσία. Διαθέτει άνετα και σύγχρονα δωμάτια πλήρω εξοπλισμένα με κλιματισμό, ψυγείο, τηλέφωνο άμεσης κλήσης, μουσική και υπέροχη θέα προς τη θάλασσα, ενώ τα studios και τα διαμερίσματα του συγκροτήματος διαθέτουν και επιπλέον ατομική κουζίνα με τον εξοπλισμό της.


Η << Dj Creations>> δραστηριοποιείται στο χώρο των κοινωνικών εκδηλώσεων πάνω από έξι χρόνια κι είναι περήφανη για τον τρόπο με τον οποίο κάνει τους πελάτες της να περνάνε καλά μέχρι τις πρωινές ώρες.Στην συνάντηση με τους ανθρώπους της εταιρίας θα συζητήσετε κάθε λεπτομέρεια της εκδήλωσης σας και θα καλύψετε όλα τα θέματα που σας απασχολούν.Εκεί θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τραγουδιών,

Το Hotel Balcony βρίσκεται σε ένα μικρό λόφο, στην άκρη της αμμουδιάς του Τσιλιβί, προσφέροντας στους επισκέπτες του θέα στην παραλία και στον ορίζοντα του Ιονίου. Συνδυάζοντας την παραδοσιακή αρχιτεκτονικη με τις σύγχρονες ανέσεις το ξενοδοχείο είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με χαρακτηριστικά της την απλότητα και την φιλοξενία..


Στην καρδιά του Αργοστολίου, στην υψώνεται το Aenos απο το 1780 το πατρογονικό οίκημα της οικογένειας Λουκά Μεταξά - Τζανάτου - Καψολίβερη. Το τριώροφο αρχοντικό τους στην Πλατεία του Αργοστολίου με δώδεκα δωμάτια και μεγάλους χώρους υποδοχής νοικιάσθηκε το 1847 ως ξενοδοχείο.


Το ξενοδοχείο Ωκεανίς βρίσκεται σε μία εξαιρετική τοποθεσία πάνω από τον ομορφότερο κόλπο της Παλαιοκαστρίτσας στην Κέρκυρα. Η ζεστή και φιλική του ατμόσφαιρα καθώς και η ειδυλλιακή τοποθεσία το κάνουν ένα από τα δημοφιλέστερα ξενοδοχεία για τους ξένους επισκέπτες αλλά και για τους Έλληνες.


Το SILVER BEACH είναι ένα ξενοδοχείο σχεδιασμένο με βάση την καλαισθησία και την λειτουργικότητα. Η έναρξη του έγινε τον Απρίλιο του 1997. Η αρχιτεκτονική του δένει αρμονικά με την γύρω περιοχή και τα χρώματα του σε πάλ τόνους συντροφεύουν το πράσινο της φύσης και το μπλε της θάλασσας που το περιτριγυρίζουν.


Το CASTELLO BIANCO βρίσκεται στον Πλατανιά, μόνο 4χλμ από το Ρέθυμνο, μια από τις ομορφότερες πόλεις στην Ελλάδα. Το προάστιο Πλατανιάς, ιδανικό μέρος για να απολαύσει κανείς τον καλοκαιρινό μεσογειακό ήλιο, να κολυμπήσει στη θάλασσα με τα κρυστάλλινα νερά του και να συναντήσει τους, διάσημους για τη φιλοξενία τους, κρητικούς. Το CASTELLO BIANCO είναι μια σύγχρονη μονάδα τριών αστέρων, χτισμένη έτσι, ώστε να δένει αρμονικά με το τοπίο


Απολαύστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές στο ξενοδοχείο Olympic Kosma που είναι σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Χαλκιδικής στη κοσμοπολίτικη Χανιώτη.Το Olympic Kosma διαθέτει 140 δωμάτια πλήρως ανακαινισμένα και εξοπλισμένα για να κάνουν τις διακοπές σας μαγευτικές και αξέχαστες.Τα δωμάτια διαθέτουν: Δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό ( A/C ) ψυγείο, πολυκουζινάκι, σεσουάρ, μπαλκόνι, απευθείας τηλεφωνική γραμμή


Το Καμάρι βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Σαντορίνης. Η πολλών χιλιόμετρων παραλία έχει καθαρά μπλε κρυστάλλινα νερά και κατά μήκος της υπάρχουν πολλές ταβέρνες, καφετέριες και νυχτερινά μαγαζιά. Το AEGEAN VIEW HOTEL, ιδανική επιλογή για τους επισκέπτες της Σαντορίνης. Το συγκρότημα διαθέτει μεγάλα στούντιο όπου προσφέρονται όλες οι ανέσεις.


Τα στούντιο Alpha βρίσκονται στο γραφικό χωριό της Νάουσας στο νησί της Πάρου, μόλις 100 μέτρα από τις αμμουδιές "Πιπέρι" και "Πιπεράκι" και τρία λεπτά περπάτημα από το μικρό γοητευτικό λιμάνι της Νάουσας. Τα στούντιο είναι χτισμένα σε παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Τα κυρίαρχα χρώματα του μπλε και του άσπρου, συνδυάζονται με τα πολύχρωμα λουλούδια και την πρασινάδα, δημιουργώντας μία φιλική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Ανακαλύψτε την πιο ζωντανή γειτονία της Αθήνας,Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για την περιοχή του ψυρρή.
Μεσόγειος - Μεζεδοπωλείο
Pica Pica Tapas Bar - Bar Restaurant
Σαν Αλλοτε - Μεζεδοπωλείο με Μουσική
Πόρτα - Cafe Restaurant
Ρακοσυλλέκτες - Μεζεδοπωλείο
 
LIMITED OFFER
Formula 1 σε όλους του αγώνες Πακέτα & ticket only !
Τιμή: 169.00 € Ανά άτομο
more
LIMITED OFFER
Ανοιξιάτικες αποδράσεις στο Anatolia Hotel στη Μύκονο
Τιμή: 28.00 € Ανά άτομο
more
LIMITED OFFER
SUPER ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΣΤΟ ANEMOS STUDIOS
Τιμή: 15.00 € Ανά άτομο
more
LIMITED OFFER
ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΣΤΟ SUN ACCOMMODATION
Τιμή: 16.00 € Ανά άτομο
more
LIMITED OFFER
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ
Τιμή: 20.00 € Ανά άτομο
more
LIMITED OFFER
3ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ STO HOTEL MERIAN
Τιμή: 75.00 € Ανά άτομο
more
LIMITED OFFER
ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ
Τιμή: 145.00 € Ανά άτομο
more
 

 ΠΑΚΕΤΑ
Δείτε περισότερα Πακέτα
more
 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Δείτε περισότερα Ξενοδοχεία
more
 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
Δείτε περισότερους Προορισμούς
more
 

 

No comments:

Zoitsa the Gaian