Friday, March 10, 2006

Κάλεσμα Γιώργου Α. Παπανδρέου για Εθελοντές Διαδικτύου



Κάλεσμα Γιώργου Α. Παπανδρέου για Εθελοντές Διαδικτύου

7/3/2006
Σύντροφοι, Συντρόφισσες, Φίλες και φίλοι,
Το 2005 ήταν μια περίοδος ανασυγκρότησης και ανανέωσης του Κινήματός μας σε όλα τα επίπεδα από τη Δημοτική Οργάνωση μέχρι τα περιφερειακά και κεντρικά μας όργανα. Αλλάξαμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Με γνώμονα τις βασικές μας αξίες, με στήριγμα την εμπειρία μας, και σύμβουλο την φωνή του πολίτη δώσαμε νέα δυναμική στο Κίνημά μας και μπήκαμε σε μια τροχιά δημιουργικών αλλαγών.
Στη δημιουργική αυτή περίοδο, σημαντική ήταν η προσπάθεια και η δουλειά των εθελοντών Διαδικτύου του ΠΑΣΟΚ με ουσιαστική τεχνική υποστήριξη αλλά και νέες ιδέες. Για μας, ο εθελοντισμός είναι και ήταν βασική παράμετρος της ανασυγκρότησης.
Όλες αυτές οι προσπάθειες έχουν ένα στόχο. Την ενθάρρυνση και προώθηση, με κάθε μέσο, της συμμετοχής του πολίτη σε όλα τα επίπεδα διαμόρφωσης και λήψης αποφάσεων. Για το 2006 θέλουμε:
Η κάθε Δημοτική Οργάνωση να χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ως μία ακόμη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας και συνεργασίας με το κόμμα κεντρικά αλλά και τα μέλη και φίλους του κινήματος τοπικά.
Η κάθε Δημοτική Οργάνωση να αποκτήσει λειτουργική ιστοσελίδα, με νέα από τις δράσεις της οργάνωσης, φωτογραφικό και άλλο υλικό, προβληματισμούς και πρωτοβουλίες τοπικού ενδιαφέροντος.
Θέλω να σας καλέσω να συμμετέχετε ως εθελοντές διαδικτύου, προσθέτοντας τις γνώσεις σας και τις δυνάμεις σας, στις δικές μας για να φτιάξουμε. εύχρηστα εργαλεία που θα διατίθενται ελεύθερα, ωφελώντας το σύνολο της κοινωνίας.*
Για μας, ο άλλος δρόμος συνδυάζεται και με τη συμμετοχική δημοκρατία και τη διαμόρφωση του ανοιχτού κόμματος.

Καλό μας αγώνα,
Γιώργος Παπανδρέου

http://www.pasok.gr/portal/gr/63/31327/7/7/1/showdoc2.html

No comments:

Zoitsa the Gaian