Friday, March 10, 2006

Χειμερινές Αποδράσεις! Vol. 157

 
Μάρτιος 2006
Newsletter No.157 Special Edition Vol.4
 
 
: : Advertisments : :

Τα σημερινά Ιωάννινα είναι μια πόλη που σφύζει από ζωή και φημίζεται για τη διασκέδαση και τη νυχτερινή ζωή της. Έχουν πλήθος νυχτερινών κέντρων, μπαρ, clubs, εστιατόρια, θέατρα, κινηματογράφους κ.λ.π. Επίσης διαθέτουν δυο νοσοκομεία, Πανεπιστήμιο και Τ.Ε.Ι. Πλούσια είναι και η πολιτιστική δραστηριότητα της πόλης, αφού στεγάζει αξιόλογα μουσεία και βιβλιοθήκες και διοργανώνονται εκδηλώσεις καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.


Ο Πόρος βρίσκεται 32 ναυτικά μίλια νότια του Πειραιά, έχει έκταση 31 τετραγωνικά χιλιόμετρα και πληθυσμό 4.000 κατοίκους. Είναι ηφαιστιογενές νησί με πυκνή βλάστηση και έχει υμνηθεί από κορυφαίους λογοτέχνες για την ομορφιά του, όπως ο Γιώργος Σεφέρης, ο Henry Miller και άλλοι.Σε αυτό το σημείο βρίσκεται το ξενοδοχείο POROS IMAGE HOTEL, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με θαυμάσια θέα στην πόλη του Πόρου και στην Πελοπόννησο. Το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1970 και ανακαινίσθηκε το 2001, και παρέχει όλες τις σύγχρονές ανέσεις,


Το ξενοδοχείο "ΦΙΛΥΡΑ" αποτελείται από τέσσερις πανέμορφες γκαρσονιέρες με τζάκι και επένδυση δαπέδου από πλάκα Πηλίου. Η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών είναι το πρωταρχικό μέλημα της επιχείρησης. Μπορείτε λοιπόν να απολαύσετε τα εξαιρετικά παραδοσιακά πρωινά, τις παραδοσιακές λιχουδιές και ποτά που θα βρείτε πάντα στο κομοδίνο σας έως το άναμμα του τζακιού με τα άφθονα ξύλα που παρέχονται δωρεάν.


Το Bozikis Studios βρίσκεται σε μία από τις ωραιότερες περιοχές της βόρειας Κέρκυρας , την γνωστή Παλαιοκαστρίτσα. Το studio είναι πάνω από ένα ωραίο κολπίσκο της Παλαιοκαστρίτας με υπέροχη θέα σε ήσυχο ,φιλικό και οικογενοιακό περιβάλον. Διαθέτει 4 πλήρη διαμερίσματα πολύ άνετα και μεγάλο parking.Super market και ταβέρνες θα βρείτε κοντά στο studio. Η θάλασσα βρίσκεται 100m από το studio. Εκεί θα δείτε παραλίες αλλά και υπέροχους κολπίσκους με φυσικές ομορφιές και καταγάλανα νερά.


Το ATRIUM άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1999 και καλοδέχτηκε τους φίλους του στα 124 όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, που διαθέτουν μπαλκόνι ή βεράντα για στιγμές χαλάρωσης με θέα τους λουλουδιασμένους κήπους του ξενοδοχείου, το υπέροχο πευκοδάσος που το περιβάλλει και τα καταγάλανα νερά του κόλπου της Κασσάνδρας. Και δεν είναι μόνο η ομορφιά που χαρακτηρίζει το ATRIUM αλλά και η άνεση που προκύπτει από τον εξοπλισμό και την εξυπηρέτηση που σας προσφέρει.


Το ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΙΚ βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, πίσω από την Νομαρχία (Μελανίδη 2, www.hotelolymp.gr). Απέχει λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία,τις δημόσιες υπηρεσίες και τα καταστήματα. H Reception του ξενοδοχείου είναι ειδικά μελετημένη και σας παρέχει την δυνατότητα 24ωρης ασύρματης σύνδεσης στο internet, χρήση Η/Υ, φωτοτυπικού, φαξ καθώς και δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτων και ταξί. Η ζεστή ατμόσφαιρα και το φιλικό μας περιβάλλον, θα σας εξασφαλίσουν την πιο ευχάριστη διαμονή.


Ένας πανέμορφος παραδοσιακός οικισμός.Ένα δυναμικό αναπτυσσόμενο χιονοδρομικό κέντρο. ΑΤΡΙΟΝ, ένα highland hotel, υψηλής αισθητικής τόσο στο design όσο και στο service. Ένας χώρος υψηλών προδιαγραφών δίχως να χάνει την παρεείστικη ατμόσφαιρα. Ένας υπέροχος διάκοσμος σας καλωσορίζει με την είσοδο σας. Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται στα δωμάτια, η παράδοση δίνει ένα γλυκό φιλί στην πολυτέλεια.Καθίστε στο τζάκι του δωματίου η απολαύστε από το μπαλκόνι την απέραντη θέα που καταλήγει στο βαθύ μπλε του Θερμαϊκού.


Η ομορφιά είναι υπόθεση πολύ προσωπική και το Medical Spa Center το γνωρίζει καλύτερα απ΄ όλους.. Εξειδικευμένοι ιατροί αναλαμβάνουν θεραπείες αντιγήρανσης, bottox, οξυγονοθεραπείες, χημικά peeling, ευρυαγγείες, πανάδες, λεκέδες, laser αποτρίχωση, χammam, Jacuzzi, solarium, μασάζ, λασποθεραπείες, θαλασσοθεραπείες, υδρομασάζ, σοκολατοθεραπείες, σταφυλοθεραπείες, περιποίηση προσώπου, αποτριχώσεις, μανικιούρ, πεντικιούρ, τεχνικά νύχια, θεραπείες μαλλιών.

Στο πολύβουο κέντρο της Αθήνας, το ξενοδοχείο Fresh αντιπροτείνει μια γαλήνια παρένθεση. Σας υποδέχεται, ανοίγοντας την φρέσκια, χρωματιστή αγκαλιά του. Το ξενοδοχείο έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει επισκέπτες με στόχο είτε την αναψυχή είτε επαγγελματική δραστηριότητα. Η προνομιακή του θέση επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στο επιχειρηματικό κέντρο της Αθήνας, το Χρηματιστήριο, εμπορικά κέντρα και τουριστικά αξιοθέατα.


ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ "ΝΥΜΦΕΣ" στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.tripadvisor.com έχουν αναγνωριστεί ως το πιο δημοφιλές ξενοδοχείο από τα 83 ξενοδοχεία του Ηρακλείου για πάνω από δύο χρόνια. Πάνω σε έναν μαγευτικό λόφο στην Αγία Πελαγία, στο Ηράκλειο, βρίσκεται ένα συγκρότημα που αποτελείται από 10 πολυτελή οικογενειακά διαμερίσματα, σε μια έκταση 5000 τ.μ. αγνής φυσικής έκτασης.Οι Νύμφες, τα πολυτελή διαμερίσματα, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της Κρητικής φυσικής προστασίας.


Στην Μυτιλήνη,στην πανέμορφη Λέσβο, στο αριστοκρατικό και ήσυχο προάστιό της,τη Βαρεια, χτίστηκε το 1993 (ανακαινίσθηκε το 2000) το πρώτο ξενοδοχείο του συγκροτήματος μας σε ένα αρχιτεκτονικό ύφος, που έμελλε να αφήσει τη σφραγίδα του σε ολόκληρη τη περιοχή. Το 2000 ολοκληρώθηκε και το δεύτερο ξενοδοχείο του και από τότε μπορούμε να πούμε ότι γεννήθηκε ένα νέο αξιοθέατο στην πόλη, τα ξενοδοχεία ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ.


Ιδανική βάση για του λάτρεις του αυθεντικού η «Βίλλα του Θωμαίς» ξεχωρίζει για την οικειότητα του περιβάλλοντος, την ιδιαίτερη φιλοξενία, τον επαγγελματισμό στην παροχή υπηρεσιών, την προσεχτική καθαριότητα, την άμεση επαφή με την φύση και τα εκλεκτά σπιτικά εδέσματα του πρωινού, που είναι δική της παραγωγής. Είναι ένα μικρό νεόκτιστο οικογενειακό ξενοδοχείο, (small family hotel), επτανησιακής αρχιτεκτονικής, Α' κατηγορίας 4 αστέρων που σας υπόσχεται διακοπές άλλου. επιπέδου.


Η Στοά Λούλη κτίστηκε το 1875 και οι αψίδες της μεταφέρθηκαν από την Ιταλία.Η στοά λειτούργησε ως χάνι, στο οποίο κατέλυαν άνθρωποι από τα χωριά , όταν παρέμεναν στα Γιάννενα. Η κίνηση τόσων ανθρώπων, είχε σαν αποτέλεσμα την μετατροπή της Στοάς σε εμπορικό κέντρο της περιοχής. Στην είσοδο της λειτούργησε η πρώτη τράπεζα στην Β.Δ. Ελλάδα. Εκεί λειτούργησε χοροδιδασκαλείο, μέσα από το οποίο εμφανίστηκαν στο γιαννιώτικο κοινό οι πρώτοι καλλιτέχνες εξ Αθηνών.


Στο εμπορικό σταυροδρόμι της κεντρικής Μακεδονίας, στα όμορφα Γιαννιτσά, το Ξενοδοχείο Πέλλα, με κτιριακές εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών αποτελεί ένα χώρο υψηλής αισθητικής όπου η διακριτική πολυτέλεια συναντά την άψογη οργάνωση, συνδυάζοντας τις ανέσεις ενός υπερσύγχρονου Ξενοδοχείου πόλεως με το γοητευτικό σκηνικό ενός καταπράσινου πευκοδάσους. Οι υψηλές προδιαγραφές του τμήματος συνεδρίων και δεξιώσεων, με 4 πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες, εγγυώνται την απόλυτη επιτυχία κάθε εκδήλωσης.


Το ξενοδοχείο "Φιλοξένια" εναρμονισμένο απόλυτα μέσα στο πλούσιο φυσικό περιβάλλον αποτελεί το ορμητήριο σας για εκδρομές και εξορμήσεις προς τα σπάνια αξιοθέατα της φύσης του N. Δράμας. Το ξενοδοχείο "Φιλοξένια" σας παρέχει άνετα δωμάτια επιπλωμένα με το ζεστό λιτό στύλ της περιοχής. Κάθε δωμάτιο έχει ψυγείο καθώς και δορυφορική τηλεόραση.Eπίσης σε κάθε δωμάτιο υπάρχει ατομικό μπάνιο με ζεστό νερό όλο το 24ωρο, καθώς και μουσική με κεντρική μονάδα. Η θέση του στο Παρανέστι Δράμας αποτελεί την καλύτερη αφετηρία.


Μετά από πολλά έτη ( 1982 - 2006 ) κατασκευαστικής δραστηριότητας του αρχιτέκτονα Τάσου Αθανασιάδη, ιδρύθηκε εδώ και 8 χρόνια μια οικογενειακή κατασκευαστική εταιρία με την επωνυμία ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ κ ΣΙΑ Ο.Ε και το χαρακτηριστικό τίτλο ΝΕΑ ΔΟΜΗ. Σκοπός της η συνέχιση πολυώροφων κτιρίων στη θες/νικη όσο και η κατασκευή πρότυπων κατοικιών ( μεζονέτες ) στην περιφέρεια της θες/νικης, κατασκευές επαγγελματικών κτιρίων, εμπορικά κέντρα, κέντρα διασκέδασης, ξενοδοχεία..

Ανακαλύψτε την πιο ζωντανή γειτονία της Αθήνας,Δείτε αναλυτικά πληροφορίες για την περιοχή του ψυρρή.
Λίθος - Μεζεδοπωλείο
Μεσόγειος - Μεζεδοπωλείο
Avalon - Εστιατόριο
Το Ροδάκιο - Μεζεδοπωλείο
Σύλφιο - Μεζεδοπωλείο με μουσική
Free Club - BAR -- CLUB - Πειραιάς
Ganesha - BAR - CAFE - CLUB - Κολωνάκι
Hot Cafe - BAR - CAFE - Καλλιθέα
 
LIMITED OFFER
ΠΑΚΕΤΑ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ EURODISNEY ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Τιμή: 312.00 € Ανά άτομο
more
LIMITED OFFER
ΠΑΚΕΤΑ ΡΩΜΗΣ ΜΕ ALITALIA
Τιμή: 529.00 € Ανά άτομο
more
LIMITED OFFER
3 ΗΜΕΡΗ SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ HOTEL BYZANTIO ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τιμή: 60.00 € Ανά άτομο
more
LIMITED OFFER
SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ARISTOTELES ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕΖΟΝΕΤΑ 4 ΑΤΟΜΩΝ
Τιμή: 100.00 € Ανά άτομο
more
LIMITED OFFER
3ΗΜΕΡΟ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ AQUARIUS VILLAGE ΣΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ
Τιμή: 35.00 € Ανά άτομο
more
LIMITED OFFER
Λονδίνο 4ημ με εγγυημένες αναχωρήσεις κάθε Πέμπτη
Τιμή: 529.00 € Ανά άτομο
more
LIMITED OFFER
Πράγα 4 ημ με αναχώρηση Κάθε Πέμπτη
Τιμή: 429.00 € Ανά άτομο
more
 

 ΠΑΚΕΤΑ
Δείτε περισότερα Πακέτα
more
 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Δείτε περισότερα Ξενοδοχεία
more
 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ
Δείτε περισότερους Προορισμούς
more
 

 
 

No comments:

Zoitsa the Gaian