Tuesday, November 29, 2005


USB BRIKI Posted by Picasa


Κάθεστε στο γραφείο και είστε πνιγμένος στη δουλειά. Ξέρατε ότι η μέρα πρόκειται να είναι δύσκολη και για αυτό έχετε προνοήσει να εφοδιαστείτε με ένα φλιτζάνι ζεστού καφέ το οποίο θα διατελέσει ρόλο "μαγικού ζωμού" προκειμένου να αντέξετε τόσο το βάρβαρο-πρωινό ξύπνημα όσο και τον όγκο δουλειάς που έχετε να τελειώσετε. Ως γνωστόν όμως όσο περνάει η ώρα τόσο ο καφές κρυώνει με αποτέλεσμα να χάνει τις "μαγικές" του ιδιότητες!
Την απάντηση έρχεται να δώσει η συσκευή της εικόνας. Το επονομαζόμενο USB Hot συνδέεται σε μια απλή θύρα USB και αναλαμβάνει να κρατάει το καφέ σας ζεστό όση ώρα εσείς εργάζεστε. Εν ολίγοις μπορεί να χαρακτηριστεί και ως "USBriki". Εχει τη δυνατότητα να σας ειδοποιεί όταν η θερμοκρασία του καφέ σας έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο με τη βοήθεια μιας λυχνίας. Μπορεί να λειτουργήσει και ως USB Router καθώς έχει ενσωματωμένες άλλες 4 θύρες USB.***
Plug and καίει..

*** Λέω στις άλλες τέσσερεις θύρες USB να συνδέσουμε και άλλα τόσα USBrikia για ατέλειωτη απόλαυση!!!


Υ.Γ. Το προϊόν είναι συμβατό (compatible) με όλες τις ποικιλίες καφέ φίλτρου, στιγμιαίου, Βραζιλίας κλπ. Για απαιτητικούς χρήστες και μερακλήδες η version 2.0 που αναμένεται το Φλεβάρη του 2006 θα διαθέτει και ειδική κούπα για...Σαλέπι!!!

Υ.Γ.2 Για τις μητέρες που εργάζονται στο σπίτι θα κυκλοφορήσει και ειδική έκδοση με υποδοχή για μπιμπερό!!

Υ.Γ.3 Άντε και σε ηλεκτρονικό ναργιλέ!!!

No comments:

Zoitsa the Gaian